Kundreferenser

Gun-Britt Björnqvist

Ylva har med enkla medel skapat en skön atmosfär i mitt hem som gav mig mer energi. Hon har inspirerat till att förändra ytterligare med hjälp av feng shui-metoden. Jag skulle önska att alla fick kunskap om hur enkelt det är att skapa harmoni med feng shui.

Susan Appelgren

Snabb och mycket trevligt bemötande. Underbara smycken.

Anneli Birgersson

Ylva har hjälpt oss inför nybyggnation. Trots hård blåst på Öland lyckades vi tillsist få ut currylinjer och vattendrag på tomten. Fick även bra råd kring placering och val av hus. Rekommenderas varmt!

Veolia Transport Sverige AB / Cristina Tirone

Ylva har analyserat och planerat för området enligt Feng Shui metoden, dvs att ljus, färger och former harmonierar med varandra, för att ge en optimalt behaglig miljö för människorna runt omkring.

Ylvas förslag är att mjuka upp det ganska hårda intrycket av sten och den röda färgen som dominerar i vänthallen med trädetaljer och växter, både i rabatter utanför runt träden, men också inne i lokalen på väggarna.

Vi har gjort en del förbättringar enligt Ylvas förslag, plockat bort överflödiga möbler, rensat i alla blanketter och informationsblad, flyttat på växter och nu planerar vi att lyfta arbetsplatsen inne hos personalen. Tack för alla fina idéer Ylva!

Avalonskolan Skolan för Energimedicin och andlig utveckling /Helena Öhrström

Jag kan varmt rekommendera att ta hjälp av Ylva när det gäller Feng shui.

Vi fick hjälp med vårt hem och mitt företag och med både enkla medel och professionell hjälp blev både vårt hem och mitt företag lyft till en ny start som känns lättare, ljusare och mer känsla av harmoni som gör att vi trivs och samlas med familjen mer än vi gjort tidigare, speciellt i köket som vi blev väldigt nöjda med.

I företaget har mina klienter och kunder kommenterat det som jag förändrat med hjälp av Ylvas råd mycket positivt. Det känns också som om att det blivit ett bättre “flöde” i företaget.

Tack Ylva för ovärderlig hjälp!

 

Monika Vara Crageus

Jag kände mig hemmablind med energin på sparlåga… så kom Ylva hem till mig och tog sig metodiskt igenom alla skrymslen och vrår i hemmet och hade konstruktiva kommentarer om det mesta.

Det var mycket att ta in och det är fortfarande saker jag har kvar att ta tag i, men hon hjälpte till att få snurr på livet kan man säga… hennes sinne för hur sakernas tillstånd hänger ihop och hennes varma attityd gör att jag varmt vill rekommendera henne.

Ayurvedakliniken /Sara Fryklund

Body Harmony /Karin Nilsson

“Ylva hjälpte oss att få upp ögonen för både helheten och detaljerna.Vi fick en mycket noggrann och välgenomtänkt Fengshui konsultation i vår lokal vilket resulterade i många bra idéer och framtida förändringar i vår fysiska och psyiska arbetsmiljö. Vi är mycket mycket nöjda! ”

Månzzon Mindinvest /Sandra Månsson

“Du var en ny inspirationskälla att få input ifrån och vårt samtal kändes roligt och givande. Det är tydligt att du gärna vill hjälpa till att göra världen till en vackrare och energimässigt lättare plats.

Jag, som normalt inte är intresserad av inredning, blev inspirerad och redo att skapa förändringen för att välkomna mina kunder med ny kraft, energi & ökat välmående genom en vacker lokal med god energiflöde.”

Coach Lange /Karin Holmberg

“Med lite justeringar här och där, och med en nyupptäckt lust till att göra det lite mysigare hemma har jag fått en helt ny känsla för mitt hem. Min bostad är nu inte en tillfällig mellanlandningsplats utan ett hem.

Att kvala in som hem kräver att man skapar och anpassar inredning speciellt anpassad för just den platsen. Det har jag inte velat göra förrän nu. Inte spika upp tavlor eller över huvudtaget göra märken någonstans. Idag har jag borrat, skruvat och sytt.

Resultatet av det, och många av Ylvas tips som jag följt, är en mjukare och skönare miljö. Som påverkat mitt liv även utanför hemmets väggar. Ylva har lärt mig se på olika material och hur jag ska balansera dessa överallt i mitt hem. Hennes analys och framförallt rapporten jag fick, har fungerat som en to-do-lista för att göra ett mysigt hem av en bostad – som gagnar mig”

Kontakta Designkontoret Österlen